This image has an empty alt attribute; its file name is great-achiever-mahasiddhi-peace-award.jpg

Thank you so much Mr Kamal Shrestha for nominating me for Great Achiever “महासिद्धी” Blogger Award. I feel extremely honored to receive and be a part of it to spread peace around the world of this beautiful Global Village – WordPress.

About the Award :

The Great Achiever “महासिद्धी” Blogger Award introduced by Mr Kamal Shrestha. It goes to a real achiever and successor who has been giving their creative feelings and thoughts exquisitely presenting a good perfection of work of art in WordPress writing. Kamal is a brilliant blogger own a blogging cafe named Kamal’s Blogging cafe.

Check it out here : kamalsbloggingcafe.wordpress.com/

To know more about award :  https:/kamalsbloggingcafe.wordpress.com/award/

This award has an aim to spread peace with an awareness and motivation to protect and save environment, which is undoubtedly the best thing any can think of and contribute their part in that.

My Response to all Lovely Questions :
 

1. How can you be a good blogger as a member of WordPress Global Village?

Ans – A good blogger is someone who can make an impact through the words. This impact can be in form of inspiration, motivation, knowledge, idea, optimism or whatever they opt to express but more than everything the impact should endow the peace of mind.


2. Could you please define a word “PEACE” from your point of view?

Ans – “PEACE” is not something what we wish for but it is something about the balance between what we want and what we have. It is something about how we are, something we do, something we make, something we understand, something we give away and something we believe.


3. How can we save a tree?

Ans – We should use paper wisely and try to recycle the waste with an aim to plant a tree every month as for compensation to nature for all directly and indirectly used paper in that month. Now a time comes when we should go for digital to reduce paper use with a prospect to celebrate all special days by plant a tree.


4. Do you think human trafficking is still a crosscutting issues?

Ans – Yes, The human trafficking is still happening for exploitation and enslavement but people are still not aware about it. We need to aware people about such type of issues and build a safe system to track and support every victim.


5. What thing do you sacrifice to make a happy family environment?

Ans – The modern and trendy should be natural and healthy, whether it is lifestyle, food habits or mental practice. If it’s not then we must sacrifice all the unhealthy practice in order to make a happy family environment.


6. Which animal do you like most? Why?

Ans – All animals are adorable in their own way and their babies are most adorable. In particular I like Dolphins because they are most smart and intelligent animal, and I like dog for their loyal and friendly behavior.


7. What do you think about the journalist or you-tubers?

Ans – You-tube is a platform for so many kind of profession where a you-tuber does not need to work 24×7 about each and every matter but a journalist need to cover content 24×7 about each and every matter to aware and update public.


8. Is a movie-star play a vital role to aware most of the people around the world or just they present their performance to earn money?

Ans – A movie-star performs only to earn money, but somehow their work impacts on large public. Taking this advantage they can create positive awareness about anything by their role. They just need to touch more people from their work to be role model and set the new trends.

Rules & Regulations :
1. Thank the person who nominated you, with a link to their blog.
2. Make a Post of the Award with a PEACE & SAVE ENVIRONMENT statement and a Photograph.
3. Mention the rules and regulations.
4. Ask 7 questions of your choice. One of the question most include about “PEACE” and one for “Environment”.
5. Nominate 7 other bloggers and notify them.
6. Follow @kamalsbloggingcafe (https://kamalsbloggingcafe.wordpress.com) to secure certification as a badge to get a chance of winning GAMBA WORDPRESS SHINING STAR AWARD for PEACE & SAVE ENVIRONMENT 1st, 2nd & 3rd Place which can be used as a badge in any page.

Questions :

The above set of questions are a really good but in addition I am adding some new questions. I would like all nominees to answer these questions and follow the rules mentioned above.

1. Define the term environment?

2. What is the biggest environment thread today?

3. Who you are : Beach or mountain person?

4. If you could be a dish, which one it would be and why?

5. How can you be a good blogger as a member of WordPress Global Village?

6. Could you please define a word “PEACE” from your point of view?

7. How can we save a tree?

Nominees :

I nominate all my followers and bloggers I come by. All of you! Now that I have nominated you, go and nominate other great bloggers and inform them. Let’s create awareness on the need for peace around us and to insist on the need for saving our environment !!

asthaisha

 Lucy’s Works

daneelyunus

Inspired Life

EFRONA MOR – 52 Secrets

Spreading Smiles – Rita

Health and Medical Fact

Eagerly awaiting your response! 

– Kriti @Brightway